Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος καλεί Κογκρέσο να εγκρίνει 22,5 δισ. δολάρια για την καταπολέμηση του Covid

Λευκός Οίκος καλεί Κογκρέσο να εγκρίνει 22,5 δισ. δολάρια για την καταπολέμηση του Covid
Οι ΗΠΑ μπορεί να ξεμείνουν από εμβόλια, χάπια και… τεστ, προειδοποιούν αξιωματούχοι
Σχετικά Άρθρα
Ο Λευκός Οίκος προτρέπει το Κογκρέσο να εγκρίνει δαπάνες 22,5 δισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid 19, προειδοποιώντας ότι οι Η.Π.Α. ξεμένουν από χρήματα για την καταπολέμηση του ιού.
Οι Δημοκρατικοί της Βουλής αφαίρεσαν την περασμένη εβδομάδα 15 δισ. δολάρια από τη χρηματοδότηση κατά του Covid, καθώς δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους Ρεπουμπλικάνους.
Ο Λευκός Οίκος λέει ότι οι Η.Π.Α. δεν θα έχουν αρκετά χρήματα για ενισχυτικά εμβόλια, αντιιικά χάπια, μονοκλωνικά αντισώματα και τεστ, εάν το Κογκρέσο δεν εγκρίνει περισσότερη χρηματοδότηση.
Ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Biden, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, δήλωσαν ότι οι Η.Π.Α. θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωπες και με άλλο ένα κύμα Covid τους επόμενους μήνες, παρόλο που τα νέα κρούσματα και οι νοσηλείες έχουν μειωθεί σε σχέση με τον Ιανουάριου που παρουσιάστηκε έξαρση.
Οι λοιμώξεις αυξάνονται και πάλι σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο. και η Γερμανία, ενώ η Κίνα «παλεύει» με το χειρότερο ξέσπασμά της νόσου από το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης