Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία - δήμαρχος του Κιέβου: Νεκροί 200 άμαχοι - Να συνεχιστεί η αποστολή οπλισμού στη χώρα

Ουκρανία - δήμαρχος του Κιέβου: Νεκροί 200 άμαχοι - Να συνεχιστεί η αποστολή οπλισμού στη χώρα
Σύμφωνα με τον Vitali Klitschko, στο Κίεβο έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 200 άμαχοι, ενώ παραμένουν στην πόλη περίπου 2 εκατ. κάτοικοι

Έκκληση στους συμμάχους της Δύσης να συνεχίσουν την αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία στον πόλεμό της κατά της Ρωσίας, απηύθυνε ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitali Klitschko.
«Σας παρακαλώ, στηρίξτε μας», δήλωσε ο πρώην επαγγελματίας πυγμάχος σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera που δημοσιεύεται σήμερα (19/3) και πρόσθεσε πως «είμαστε σε θέση να κλείσουμε μόνοι μας τον εναέριο χώρο μας, αλλά σίγουρα χρειάζεται να έχουμε τα σωστά όπλα».
Σύμφωνα με τον Vitali Klitschko, στο Κίεβο έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 200 άμαχοι, ενώ παραμένουν στην πόλη περίπου 2 εκατ. κάτοικοι.
«Μην ξεχνάτε ότι υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας, αλλά και την ίδια στιγμή υπερασπιζόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της ευρωπαϊκής δημοκρατίας», τόνισε και πρόσθεσε πως «το μήνυμά μου είναι σαφές: σας παρακαλώ σταματήστε κάθε οικονομική σχέση με τη Ρωσία διότι ο Putin χρησιμοποιεί κάθε ευρώ για να ενισχύσει τον στρατό του, ο οποίος κινείται προς εμάς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης