Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Booking.com στηρίζει τους πρόσφυγες στην Ουκρανία

Η Booking.com στηρίζει τους πρόσφυγες στην Ουκρανία
Η διαδικτυακή εταιρεία βοηθά ξενοδοχεία σε σχεδόν δώδεκα χώρες να παρέχουν δωρεάν δωμάτια ή με έκπτωση σε εκτοπισμένες οικογένειες
Η Booking.com είναι η τελευταία ταξιδιωτική εταιρεία που κινητοποιεί υποστήριξη για τους πρόσφυγες που φεύγουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η διαδικτυακή εταιρεία βοηθά ξενοδοχεία σε σχεδόν δώδεκα χώρες να παρέχουν δωρεάν δωμάτια ή με έκπτωση σε εκτοπισμένες οικογένειες.
«Από τα συγκλονιστικά νέα για την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, εκτός από την υποστήριξη των συναδέλφων μας και την ταχεία κινητοποίηση κεφαλαίων δωρεών για να βοηθήσουν στις ανθρωπιστικές προσπάθειες επιτόπου, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γκλεν Φόγκελ.
Οι ομάδες μας με την κατασκευή νέων εργαλείων και πόρων να προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη στους πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Ουκρανία εν μέσω αυτής της τραγωδίας.
Από τις 21 Μαρτίου 2022, η τεχνολογία της Booking.com βοηθά τους συνεργάτες μας να προσφέρουν δωρεάν καταλύματα με μεγάλη έκπτωση σε Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία, Τσεχία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που φεύγουν από την Ουκρανία.
Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας στοχεύουμε να μεγιστοποιήσουμε τη συμμετοχή στα καταλύματα και να έχουμε όσο μεγαλύτερο αντίκτυπο μπορούμε καθώς αυτός ο καταστροφικός πόλεμος συνεχίζεται».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης