Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Apple ετοιμάζει υπηρεσία για την απόκτηση iPhone με μηνιαία συνδρομή

tags :
Η Apple ετοιμάζει υπηρεσία για την απόκτηση iPhone με μηνιαία συνδρομή
Κάτι τέτοιο θα ενίσχυε τα επαναλαμβανόμενα έσοδα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής της μετοχής
Σχετικά Άρθρα

Η Apple ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία για τα iPhones που θα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης τους με μηνιαία συνδρομή.
Η υπηρεσία αυτή θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, ανέφερε σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 το Bloomberg.
Η υπηρεσία θα επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν ένα iPhone μέσω μηνιαίων πληρωμών, με τον ίδιο τρόπο κατά τον οποίο οι χρήστες εγγράφονται αυτή τη στιγμή στο iCloud.
Η κίνηση θα αποτελεί το αποκορύφωμα μιας μακροχρόνιας επιθυμίας των επενδυτών της Apple να πουλήσει η εταιρεία hardware ως συνδρομή.
Κάτι τέτοιο θα ενίσχυε τα επαναλαμβανόμενα έσοδα και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής της μετοχής.
Οι αναλυτές ήταν από καιρό επιφυλακτικοί σχετικά με το γεγονός ότι οι εκπληκτικές πωλήσεις υλικού της Apple έχουν τέτοια επιτυχία και πιστεύουν ότι η αύξηση των προβλέψιμων εσόδων από συνδρομές θα μπορούσε να ωθήσει τους επενδυτές να εκτιμήσουν περισσότερο την Apple.
Η μετοχή της Apple ενισχύθηκε λιγότερο από 1% κατά τη διάρκεια των σημερινών συναλλαγών.
Τα στελέχη της Apple, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου Tim Cook, έχουν επισημάνει στους επενδυτές να παρακολουθούν στενά τις υπηρεσίες της, οι οποίες κατέγραψαν πωλήσεις 68,4 δισ. δολαρίων το 2021, σημειώνοντας αύξηση 27%
Η Apple προσφέρει ήδη πολλές μεθόδους πληρωμής για iPhone σε μηνιαία βάση, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος αναβάθμισης iPhone, το οποίο περιλαμβάνει τα iPhone με εγγύηση και δωρεάν αναβαθμίσεις με μηνιαία χρέωση, και χρηματοδότηση με την Apple Card.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης