Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ελλάδα στο πρόγραμμα συνεργατών της Wheel the World για άτομα ΑμεΑ

Η Ελλάδα στο πρόγραμμα συνεργατών της Wheel the World για άτομα ΑμεΑ
Οι πράκτορες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στη δωρεάν Ακαδημία Wheel the World
Την Ελλάδα συμπεριλαμβάνει η Wheel the World στο νέο της πρόγραμμα συνεργατών για ταξιδιωτικούς συμβούλους.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων σχεδιάστηκε για ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Συγκεκριμένα, προσφέρει σχεδόν 800 προσβάσιμες ταξιδιωτικές λίστες σε 27 χώρες, που έχουν συγκεντρωθεί μέσω crowdsourcing.
Τα σημεία δεδομένων περιλαμβάνουν προσβασιμότητα αναπηρικών αμαξιδίων, πρόσβαση σε ράμπα, σήμανση μπράιγ και μετρήσεις δωματίου.
Στόχος της είναι να συνεργαστεί με ταξιδιωτικούς πράκτορες για να ταιριάζει τον πελάτη τους με το σωστό προϊόν. Για να γίνει αυτό, ζητείται από τους ταξιδιώτες να συμπληρώσουν ένα προφίλ προσβασιμότητας. Στη συνέχεια, τους “ταιριάζουν” με εμπειρίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους.
Το Wheel the World πληρώνει στους πράκτορες 3% προμήθεια για καταλύματα, 5% έως 8% για δραστηριότητες και 8% έως 10% για πολυήμερες εκδρομές.

Ακαδημία Wheel the World

Οι πράκτορες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στη δωρεάν Ακαδημία Wheel the World. Σε αυτή μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση πελατών με αναπηρία.
Η Wheel the World είπε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το πρόγραμμα συνεργατών αφού περισσότεροι από 50 πράκτορες επικοινώνησαν για λογαριασμό των πελατών τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης