Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +11% η Epsilon Net και σε νέα ιστορικά υψηλά – Στα 357 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση

tags :
Στο +11% η Epsilon Net και σε νέα ιστορικά υψηλά – Στα 357 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση
Η εισηγμένη πρόσφατα επανέλαβε την εκτίμηση ότι οι πωλήσεις του 2022 θα ανέλθουν πάνω από τα 75 εκατ. ευρώ με βάση τα σημερινά δεδομένα, ενώ το περιθώριο EBITDA θα ξεπεράσει το 30%
Σχετικά Άρθρα

Ισχυρή κίνηση έως και +11% καταγράφει η μετοχή της Epsilon Net η οποία από το ξεκίνημα της συνεδρίασης έχει βρεθεί για μία ακόμα φορά σε νέα ιστορικά υψηλά ενώ η αποτίμηση ανέρχεται πλέον στα 357 εκατ. ευρώ.
Ο όγκος είναι στις 24 χιλ. τεμάχια.
Η εισηγμένη πρόσφατα επανέλαβε την εκτίμηση ότι οι πωλήσεις του 2022 θα ανέλθουν πάνω από τα 75 εκατ. ευρώ με βάση τα σημερινά δεδομένα, ενώ το περιθώριο EBITDA θα ξεπεράσει το 30%.
Κύκλοι της αγοράς αναφέρουν πως η σημερινή κίνηση προφανώς και θα πρέπει να μεταφραστεί σε αναμονή κάποιας θετικής είδησης η οποία ίσως να αφορά εξαγορά.
Άλλωστε η ισχυρή ρευστότητα που διαθέτει και η γενικότερη διάθεση για εξαγορές στον κλάδο είναι δεδομένη και το επιτρέπει.
Υπενθυμίζεται πως τα ταμειακά διαθέσιμα στο τέλος του 2021 ανέρχονταν στα 23,3 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη είχαν διαμορφωθεί στα 10,7 εκατ. ευρώ.
Το p/e για το 2021 είναι υψηλό αλλά το growth είναι αυτό που κάνει τους επενδυτές να συνεχίζουν να τοποθετούνται στη μετοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης