Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump υποψήφιος το 2024 για πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα «Save America» - Τον υποστηρίζει ο αριστερός Noam Chomsky

Ο Trump υποψήφιος το 2024 για πρόεδρος των ΗΠΑ με σύνθημα «Save America» - Τον υποστηρίζει ο αριστερός Noam Chomsky
Ο Trump το 2016 είχε εκλεγεί πρόεδρος με το σύνθημα Make America Great Again δηλαδή να κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι και από ότι φαίνεται το 2024 θα χρησιμοποιήσει το σύνθημα Save America ή σώστε την Αμερική
Σχετικά Άρθρα

Ο Trump ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφιος για πρόεδρος ξανά το 2024 κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στην Νεμπράσκα όπου κυριάρχησε το σύνθημα «Σώστε την Αμερική».
Να τονιστεί ότι ο Trump το 2016 είχε εκλεγεί πρόεδρος με το σύνθημα Make America Great Again δηλαδή να κάνουμε την Αμερική μεγάλη και πάλι και από ότι φαίνεται το 2024 θα χρησιμοποιήσει το σύνθημα Save America ή σώστε την Αμερική.
Ο Trump δηλώνει εδώ και ένα χρόνο ότι θα είναι ξανά υποψήφιος το 2024.
Τον Απρίλιο του 2021 είχε αναφέρει: «Το βλέπω πολύ σοβαρά, πολύ σοβαρά».
Τον Φεβρουάριο 2022, ο Trump είχε αναφέρει ότι θα ήταν εκπληκτική μια «θριαμβευτική επιστροφή στον Λευκό Οίκο» για έναν Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο το 2024.
Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη τον Δεκέμβριο έδειξε ότι ο Trump θαυμάζεται περισσότερο από τον Πάπα Φραγκίσκο ή τον Biden τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Trump θα μπορούσε να αποτρέψει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Η Marie Yovanovitch, η πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία, πρόσφατα σε συνέντευξη της είχε παραδεχθεί ότι εάν ήταν πρόεδρος ο Trump θα είχε αποτραπεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Στηρίζει τον Trump ο Noam Chomsky

Μια εντυπωσιακή εξέλιξη είναι ότι ο Noam Chomsky (Νόαμ Τσόμσκι) είχε αναφέρει ότι ο Trump είναι ο μόνος δυτικός πολιτικός που πιέζει να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ο πρώην πρόεδρος είναι από τους ελάχιστους που υποστηρίζει «τις διαπραγματεύσεις και τη διπλωματία αντί για την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία», ανέφερε πρόσφατα ο αριστερός διανοούμενος Noam Chomsky.
Μάλιστα είχε αναφέρει ότι μόνο «ένας δυτικός πολιτικός με ανάστημα» πιέζει να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και αυτός είναι ο Trump.
Ο καθηγητής γλωσσολογίας έκανε τις παρατηρήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη.
«Λοιπόν, υπάρχει, ευτυχώς, ένας πολιτικός στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη… που έχει κάνει μια πολύ λογική δήλωση σχετικά με το πώς θα λυθεί η κρίση, δηλαδή διευκολύνοντας τις διαπραγματεύσεις αντί της υπονόμευσης.
Η ουκρανική κρίση εξελίσσεται σε Ευρωπαϊκή και παγκόσμια και αυτό πρέπει να τερματιστεί.
Ο Noam Chomsky περιέγραψε ένα σχέδιο που εισήγαγε για πρώτη φορά ο George HW Bush – Συνεργασία για την Ειρήνη – το οποίο θα εγγυόταν ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί περαιτέρω προς τα ανατολικά και «να κινηθεί προς έναν κόσμο χωρίς στρατιωτικές συμμαχίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης