Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέδριο της ΝΔ: Με ομιλία Μητσοτάκη ολοκληρώνονται οι εργασίες - Ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής

Συνέδριο της ΝΔ: Με ομιλία Μητσοτάκη ολοκληρώνονται οι εργασίες - Ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής
Στις 12:30 η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ολοκληρώνονται σήμερα, Κυριακή 8/5, οι εργασίες του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ.
Οι εργασίες της τρίτης ημέρας του συνεδίου θα ξεκινήσουν με προβολή χαιρετισµών της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola και του δημάρχου της Οδησσού Gennadiy Leonidovich Trukhanov.
Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δ. Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινάς, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Π. Μαρινάκης.
Θα ακολουθήσει ανάγνωση συμπερασμάτων του 14ου Συνεδρίου και ομιλία από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Β. Μεϊμαράκης.
Το κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει στις 12:30 από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σημειώνεται ότι από τις 13:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης