Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν μεγάλη επίθεση σε 6 περιοχές της Ουκρανίας – Στην Ρωσία επιβλήθηκαν 7,3 χιλιάδες κυρώσεις

Οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν μεγάλη επίθεση σε 6 περιοχές της Ουκρανίας – Στην Ρωσία επιβλήθηκαν 7,3 χιλιάδες κυρώσεις
Συνεχίζονται τα πλήγματα στην Ουκρανική άμυνα από τις ρωσικές δυνάμεις 

Οι ρωσικές δυνάμεις μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν σε σημαντικό στρατιωτικό εξοπλισμό των Ουκρανών που προερχόταν από τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, το χτύπημα σε Ουκρανικό πολεμικό πλοίο σε κορβέτα συγκεκριμένα… φαίνεται ότι σχεδιάζουν μεγάλη επίθεση σε 6 βασικές περιοχές της Ουκρανίας.

1)Στα βόρεια στο Kharkiv όπου οι Ουκρανοί κατέφεραν να απωθήσουν από την νότια πλευρά τους Ρώσους.
Οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν να αντεπιτεθούν συγκεντρώνον τας δυνάμεις στο Belgorod που βρίσκεται στην Ρωσία στα σύνορα με την Ουκρανία.

2)Στην περιοχή του Izyum νοτιότερα από το Kharkiv.
Οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν το Izyum και έλεγξαν πλήρως την Popasna και καίριας στρατηγικής σημασίας πόλη οπότε προχωρήσουν σε προέλαση ώστε να κατακτήσουν την ευρύτερη περιοχή.

3)Οι ρωσικές δυνάμεις στον νότιο άξονα πέραν από τον πλήρη έλεγχο της Kherson σχεδιάζουν επιθετική κίνηση προς Zaporizhia και Kryvyi Rih.

4)Οι περιοχές Donetsk και Luhansk θα περάσουν στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων…

Οι συνολικές κυρώσεις στην Ρωσία φθάνουν τις 10,1 χιλιάδες

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin υπενθύμισε ότι από το 2014 έχουν επιβληθεί περισσότερες από 10,128 χιλιάδες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, εκ των οποίων πάνω από 7,3 χιλιάδες - μετά την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
«Έχουν επιβληθεί 10.128 κυρώσεις κατά της Ρωσίας από το 2014.
Πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία είχαν επιβληθεί 2.754 κυρώσεις και μετά 7.374 κυρώσεις…

Συνεχίζονται τα πλήγματα στην Ουκρανική άμυνα από τις ρωσικές δυνάμεις 

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν με πυραύλους υψηλής ακρίβειας το κέντρο επικοινωνίας του στρατιωτικού αεροδρομίου Chervonoglinskoye, καθώς και την κορβέτα 1241 του Ουκρανικού Ναυτικού στην περιοχή της Οδησσού.
Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν τη θέση διοίκησης μιας μηχανοκίνητης ταξιαρχίας στην περιοχή Pyatikhatka της περιοχής Kharkov και το κέντρο επικοινωνιών του στρατιωτικού αεροδρομίου Chervonoglinskoye στην περιοχή του οικισμού Artsiz».
Επίσης καταστράφηκε και η κορβέτα Project 1241 του Ουκρανικού Ναυτικού κοντά στην Οδησσό».

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο εγκαταστάσεις του αντιαεροπορικού συστήματος S-300 στην περιοχή του Kharkiv.
Συγκεκριμένα έπληξαν 56 θέσεις διοίκησης, 32 θέσεις πυροβολικού, 415 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και δύο εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300 κοντά στο χωριό Korotych στο Kharkiv.

H Ρωσική αεροπορία έπληξε επίσης 130 στρατιωτικούς στόχους της Ουκρανίας.
Η επιχειρησιακή-τακτική και η στρατιωτική αεροπορία έπληξε 130 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας.
Ανάμεσά τους τρεις θέσεις διοίκησης, 123 περιοχές συγκέντρωσης προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού.
Αποτέλεσμα των χτυπημάτων, ήταν να σκοτωθούν έως και 420 Ουκρανοί στρατιώτες, ενώ 55 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού υπέστησαν μεγάλες ζημίες.

Μεγάλο χτύπημα στον σιδηροδρομικό σταθμό Sol

Ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό που παραδόθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Sol της Ουκρανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δυτικές χώρες.
«Πύραυλοι έπληξαν θέσεις κοντά στον οικισμό Soledar κατέστρεψαν τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό που παραδόθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Sol από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δυτικές χώρες, ενώ σκοτώθηκαν και πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες.

Κοντά στο Snake Island, καταστράφηκαν τέσσερα ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη (τρία βομβαρδιστικά Su-24 και ένα μαχητικό Su-27), τέσσερα ελικόπτερα (τρία Mi-8 με στρατιώτες και ένα Mi-24), καθώς και τρία drones.
xx1.png

xx2_1.png

xx3_1.png
xx4.png

xx5.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης