Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viktor Orban (Ουγγαρία): Η Δύση αυτοκτονεί – Οι καιροί έχουν γίνει επικίνδυνοι, τεράστιες οι οικονομικές πληγές

Viktor Orban (Ουγγαρία): Η Δύση αυτοκτονεί – Οι καιροί έχουν γίνει επικίνδυνοι, τεράστιες οι οικονομικές πληγές
Ο Orbán ανέφερε ότι είμαστε τώρα μάρτυρες των «κυμάτων αυτοκτονίας του δυτικού κόσμου» που χαρακτηρίζονται από την αντικατάσταση του Χριστιανισμού με μια λατρεία της πολιτικής ταυτότητας

Ο Viktor Orbán ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας προειδοποίησε την Δύση ότι υποβάλλεται σε «κύματα αυτοκτονίας» παρακμής με τη μορφή αυτοπροκαλούμενων οικονομικών πληγών, μαζικής μετανάστευσης και εμμονής με τις πολιτικές ταυτότητας.
Το δεξιό κόμμα Fidesz του Viktor Orbán κέρδισε στις εκλογές τον Απρίλιο του 2022 με πλειοψηφία δύο τρίτων, παρά τη μαζική προσπάθεια ορισμένων διεθνών συμφερόντων να πλήξουν την υποψηφιότητά του.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο κοινοβούλιο, ο Viktor Orbán προειδοποίησε ότι η ήπειρος αντιμετωπίζει επικίνδυνους καιρούς.
«Ότι έχει συμβεί από το 2020 έχει πάρει μια λάθος κατεύθυνση: η Ευρώπη και ο Ουγγρικός λαός έχουν εισέλθει σε μια εποχή κινδύνου», είπε ο Viktor Orbán.
«Η δεκαετία ξεκίνησε με την επιδημία του κορωνοϊού και συνεχίστηκε με τον πόλεμο.
Οι κυρώσεις από τον πόλεμο έφεραν μια οικονομική ύφεση».
«Ο πόλεμος και η πολιτική κυρώσεων προκάλεσαν ενεργειακή κρίση και οι αυξήσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ έφεραν μια εποχή πληθωρισμού», ανέφερε ο Viktor Orbán.

Ο Ούγγρος ηγέτης προειδοποίησε ότι η Ευρώπη εισέρχεται σε μια «εποχή οικονομικής ύφεσης» και σε ένα επιδεινούμενο πρόβλημα μαζικής μετανάστευσης.
Ο Orbán ανέφερε ότι είμαστε τώρα μάρτυρες των «κυμάτων αυτοκτονίας του δυτικού κόσμου» που χαρακτηρίζονται από την αντικατάσταση του Χριστιανισμού με μια λατρεία της πολιτικής ταυτότητας.

«Τέτοιο είναι το πρόγραμμα της μεγάλης ευρωπαϊκής ανταλλαγής πληθυσμών, η ουσία της οποίας είναι η αντικατάσταση των Χριστιανών με μετανάστες.
Ένα τέτοιο πείραμα είναι ένα πρόγραμμα τρέλας και μια φιλελεύθερη Ευρώπη που ξεπερνά τα έθνη-κράτη και τον Χριστιανισμό θα καταλήξει σε χάος», είπε ο Viktor Orbán.

«Ξεχνούν ότι ο άνθρωπος μόνος δεν μπορεί ποτέ να είναι ελεύθερος».

Ο Viktor Orbán εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δικοί του άνθρωποι θα μπορούσαν να αντεπιτεθούν, «επειδή οι Ούγγροι έχουν σκληραγωγηθεί, επομένως αντιστεκόμαστε πεισματικά στην παρακμή».
Η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις στην Ουγγαρία, πλήττοντας άμεσα τους φτωχούς πολίτες της χώρας, επειδή οι Ούγγροι τόλμησαν να εκλέξουν έναν ηγέτη που δεν αρέσει στις ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης