Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Lamda Dev: Για καλό σκοπό η αναβολή δημοσίευσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου

tags :
Lamda Dev: Για καλό σκοπό η αναβολή δημοσίευσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου
Επιπλέον πηγές ανέφεραν με νόημα πως έχει γίνει ξανά αναβολή δημοσίευσης από την εταιρεία και στη συνέχεια είχε ανακοινωθεί η έκδοση ομολόγου
Σχετικά Άρθρα

Για καλό σκοπό γίνεται η αναβολή της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου ενημέρωσαν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία το ΒΝ, απαντώντας ουσιαστικά σε σχόλιο της στήλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται θετικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα και προκειμένου να ενημερωθεί η αγορά γίνεται η αναβολή δημοσίευσης αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 25/5 ενώ αναβάλλεται και η τηλεδιάσκεψη που ήταν για τις 26/5.
Επιπλέον πηγές ανέφεραν με νόημα πως έχει γίνει ξανά αναβολή δημοσίευσης από την εταιρεία και στη συνέχεια είχε ανακοινωθεί η έκδοση ομολόγου.
Παράλληλα τονίστηκε πως το πρόγραμμα για το Ελληνικό προχωράει κανονικά χωρίς να έχει σταματήσει παρά την αύξηση στα κόστη.
Οι εξηγήσεις αυτές αναμένεται να αμβλύνουν τις ανησυχίες που προκάλεσε στην αγορά η ανακοίνωση της εταιρείας για την αναβολή.
Σημειώνεται πως η μετοχή υποχωρεί σήμερα 0,6% και βρίσκεται στα 5,8350 ευρώ με την αποτίμηση να είναι στα 1,03 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης