Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο άρμα της Δύσης η Ουκρανία – Κόβει κάθε δεσμό με τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ

Στο άρμα της Δύσης η Ουκρανία – Κόβει κάθε δεσμό με τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ
Το ουκρανικό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμους για την απόσυρση από τη συμφωνία για την κοινή αγροτική αγορά της ΚΑΚ και για την αποχώρηση από τη συμφωνία για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης

Το ουκρανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης σχετικά με τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ) κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου του 1941-1945.
«Το κοινοβούλιο ψήφισε για πολλές σημαντικές επικυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νομοσχεδίου για την αποχώρηση της χώρας από τη συμφωνία για τη διαιώνιση της μνήμης για τον ηρωισμό των λαών των κρατών μελών της ΚΑΚ κατά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945», ανέφερε, όπως μεταδίδει το Tass.
Εκτός από αυτό ψήφισε νόμους για την απόσυρση από τη συμφωνία για την κοινή αγροτική αγορά της ΚΑΚ και για την αποχώρηση από τη συμφωνία για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.
Επίσης κατήγγειλε τη διακυβερνητική συμφωνία Ουκρανίας-Ρωσίας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας και την πρόληψη της φοροδιαφυγής.
Η κυβέρνηση της χώρας έλαβε απόφαση να αποχωρήσει από αυτή τη συμφωνία στις 29 Απριλίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης