Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Συνεχίζονται οι μάχες για το Severodonetsk – Σύμβουλος Zelensky: Διαπραγματεύσεις αν η Ρωσία εγκαταλείψει την υποκρισία

Ουκρανία: Συνεχίζονται οι μάχες για το Severodonetsk – Σύμβουλος Zelensky: Διαπραγματεύσεις αν η Ρωσία εγκαταλείψει την υποκρισία
Διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν η επιτιθέμενη χώρα αποκηρύξει την υποκρισία, αποχωρήσει από το νότιο τμήμα της χώρας και αποσύρει τα στρατεύματά της, δήλωσε ο Mikhail Pontolyak

Συνεχίζονται οι μάχες για την πόλη Severodonetsk της ανατολικής Ουκρανίας συνεχίζονται, με τις ρωσικές δυνάμεις να πραγματοποιούν το Σάββατο 28/5 επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Με τη χρήση πυροβολικού, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχειρήσεις επίθεσης στην περιοχή της πόλης Severodonetsk», ανέφερε το γενικό επιτελείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε ανάρτησή του στο Facebook, προσθέτοντας πως «οι μάχες συνεχίζονται».

Pontolyak (σύμβουλος Zelensky): Διαπραγματεύσεις αν η Ρωσία εγκαταλείψει την υποκρισία

Διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν η επιτιθέμενη χώρα αποκηρύξει την υποκρισία, αποχωρήσει από το νότιο τμήμα της χώρας και αποσύρει τα στρατεύματά της, δήλωσε το Σάββατο 28/5 ο Mikhail Pontolyak, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου V. Zelensky.
«“Η Ουκρανία αρνείται να διαπραγματευτεί”, για ακόμη μια φορά η Μόσχα ψεύδεται. Πραγματικές διαπραγματεύσεις είναι πιθανές αν η Ρωσία αποκηρύξει την υποκρισία (άλλα να λέει κι άλλα να κάνει), αποχωρήσει από το νότιο τμήμα της χώρας και αποσύρει τα στρατεύματά της. Μέχρι τότε, μια διαφορετική “αντιπροσωπεία”... διαπραγματεύεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου», έγραψε ο Mikhail Pontolyak σε ανάρτησή του στο Twitter.
Υπενθυμίζεται ότι ο Mikhail Pontolyak είχε προηγουμένως τονίσει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη στην όποια συμφωνία με τη Ρωσία και πως η εισβολή της Μόσχας μπορεί να σταματήσει μόνο με τη βία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης