Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η Ευρώπη βρίσκεται σε πανικό, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Erdogan: Η Ευρώπη βρίσκεται σε πανικό, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
«Σε μια εποχή που η χώρα μας για έντεκα χρόνια αντιμετωπίζει με επιτυχία την παράνομη μετανάστευση από τη Συρία, παρατηρούμε πανικό στην Ευρώπη για τη ρωσο-ουκρανική κρίση», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος

Η Ευρώπη βρίσκεται σε πανικό λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε την Κυριακή (5/6/2022) ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan.
«Σε μια εποχή που η χώρα μας για έντεκα χρόνια αντιμετωπίζει με επιτυχία την παράνομη μετανάστευση από τη Συρία, παρατηρούμε πανικό στην Ευρώπη για τη ρωσο-ουκρανική κρίση.
Προσευχόμαστε για την ταχεία έξοδο του κόσμου από αυτήν την κρίσιμη περίοδο που βιώνει», σημείωσε ο Erdogan σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη.
Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin άρχισε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία ως απάντηση σε αίτημα των ηγετών των δύο δημοκρατιών του Donbass για βοήθεια, υπενθυμίζει το Tass.
Τόνισε ότι τα σχέδια της Μόσχας δεν περιλαμβάνουν κατοχή ουκρανικών εδαφών και έχουν μοναδικό στόχο την αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης