Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια εγγραφή της Μπλε Κέδρος - Καλύφθηκε ήδη η προσφορά

Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια εγγραφή της Μπλε Κέδρος - Καλύφθηκε ήδη η προσφορά
Η ΑΕΕΑΠ διαθέτει χαρτοφυλάκιο με 33 επενδυτικά ακίνητα, μεταξύ άλλων, καταστήματα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, γήπεδα/οικόπεδα καθώς και βιομηχανικά κτίρια
Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώνεται σήμερα στις 16:00 το μεσημέρι η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο, η πρώτη εισαγωγή μετά από αρκετό καιρό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καλυφθεί μία φορά. 
Η δημόσια εγγραφή ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου με τιμή διάθεσης των μετοχών από 2,18 ευρώ έως 2,45 ευρώ.
Έχουν εκδοθεί 7,2 εκατ. νέες μετοχές και μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας εγγραφής θα γίνει και η ανακοίνωση για την τιμή διάθεσης και την κατανομή των μετοχών.
Στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των συνολικά 43,2 εκατ. μετοχών.
Μετά τη δημόσια εγγραφή ο Παύλος Ευμορφίδης θα κατέχει το 37,5% του συνόλου των μετοχών από 45% που είχε πριν και το ίδιο και ο Μιχαήλ Ευμορφίδης.
Η ελεύθερη διασπορά θα είναι στο 25%.
Η ΑΕΕΑΠ διαθέτει χαρτοφυλάκιο με 33 επενδυτικά ακίνητα, μεταξύ άλλων, καταστήματα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, γήπεδα/οικόπεδα καθώς και βιομηχανικά κτίρια. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία είχε στην κατοχή της δέκα εννέα (19) κτίρια και δέκα (10) γήπεδα/οικόπεδα, η Θυγατρική της PAVILLEM ένα (1) ξενοδοχείο ενώ η Θυγατρική της CITYSTOP δύο (2) ξενοδοχεία και μία (1) κατοικία.
Η εκτιμηθείσα αξία του συνόλου των επενδυτικών ακινήτων, όπως αυτή αποτιμήθηκε από Ανεξάρτητο Τακτικό Εκτιμητή στις 31.12.2021 και αποτυπώνεται στην αντίστοιχη Κατάσταση Επενδύσεων, ανήλθε σε 100.296.300 ευρώ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης