Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κρυφά από τη σύζυγο του» υποστηρίζει ο Πάρις Κουρτζίδης

«Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κρυφά από τη σύζυγο του» υποστηρίζει ο Πάρις Κουρτζίδης
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δημοσιογράφος ήταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και όχι αντιεμβολιαστής

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ο Γιώργος Τράγκας είχε παύσει από τη θέση της διευθύντριας του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” την σύζυγό του Μαρία Καρρά, είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο στενός συνεργάτης του Πάρις Κουρτζίδης αποκάλυψε, επίσης, ότι ο δημοσιογράφος θα έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά “κρυφά”.
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” και νυν πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού “Ελληνική Ανατροπή”, Π. Κουρτζίδης, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star. Όπως ανέφερε, ο Γιώργος Τράγκας είχε καθαιρέσει την σύζυγό του Μαρία Καρρά από τη θέση της Διευθύντριας του Κινήματος.
Με ιδιόχειρο έγγραφο, το οποίο έχει ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Γιώργος Τράγκας έπαυε από τα καθήκοντά της την σύζυγό του και ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί από άλλο πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί θεωρούσε ότι η σύζυγός του έβαζε εμπόδια στα πολιτικά του σχέδια και αρνούνταν να δώσει την άδεια για την διοχέτευση ρευστού προς το κόμμα.
Ο αντικαταστάτης της δεν θα ήταν άλλος από τον γιο του Γιάννη, καθώς, τόσο ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, όσο και στελέχη του κινήματος, έκριναν πως είναι σημαντικό να βγαίνει προς τα έξω ότι η οικογένειά του είναι ενωμένη. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουρτζίδης, οι συζητήσεις με τον γιο του δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς εκείνος πίστευε ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν έπρεπε να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν έπρεπε να… “τσιγκλάει” τα πράγματα.

“Θα έκανε το εμβόλιο κρυφά”

 

Ο Π. Κουρτζίδης δήλωσε παράλληλα, ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε σκοπό να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά κρυφά από την σύζυγό του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δημοσιογράφος ήταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και όχι αντιεμβολιαστής.
Είπε, επίσης, ότι σκόπευε να πάει ένα ταξίδι στη Γαλλία, όπου και θα έκανε το εμβόλιο κρυφά.
Ερωτηθείς γιατί όλη αυτή η μυστικότητα, απάντησε πως “ήθελε να αποφύγει την μουρμούρα από την σύζυγό του”. Ο Γ. Τράγκας καταλάβαινε ότι η κατάσταση της υγείας του επιβάλει να κάνει το εμβόλιο για να μην κινδυνεύσει, αλλά έλεγε ότι ήθελε “να αποφύγει την μουρμούρα στο μαξιλάρι του”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης