Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Unity: Όλα τα sites έως το 2030 θα έχουν «μεταλλαχθεί» σε metaverse

tags :
Unity: Όλα τα sites έως το 2030 θα έχουν «μεταλλαχθεί» σε metaverse
Σε metaverse θα έχουν «μεταλλαχθεί» όλα τα sites έως το 2030, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Unity, μιας εταιρείας εργαλείων ανάπτυξης 3D.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο επαυξημένης πραγματικότητας του AWE, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unity, John Riccitiello, είπε ότι οι 2D τοποθεσίες θα γίνουν μέρος του μετασύμπαντος και θα διασυνδέονται.
Κατά τη γνώμη του, μεταξύ των κατευθύνσεων ιστού θα υπάρχουν μόνο δύο τύποι:

  • Τοποθεσίες που θα ενσωματωθούν πλήρως στο μετασύμπαν και θα οριστούν ως μέρη όπου θα μπορούσαν να ζουν και να κατοικούν οι χρήστες
  • Πραγματικούς χώρους όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε βελτιωμένες λειτουργίες με τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Ο Riccitiello τόνισε ότι, για να χρησιμοποιηθούν και οι τρεις τύποι ιστοτόπων, θα χρειαστεί να υπάρχει ειδικός εξοπλισμός, ο οποίος πρέπει να προσαρμοστεί σε smartphone και υπολογιστές.
Ταυτόχρονα, η αλληλεπίδραση με αυτούς τους ιστότοπους θα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο.
Δηλαδή, η δομή του «χώρου» του ιστότοπου θα αλλάξει ανάλογα με τις ενέργειες του επισκέπτη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unity τόνισε ότι στο μέλλον, οι πάροχοι κινητήρων προσαρμοσμένων για αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο θα είναι πολύ σημαντικοί.
Σημείωσε ότι πλέον πάνω από το 50% αυτών των εργαλείων προμηθεύεται από την εταιρεία του.
Νωρίτερα, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του αμερικανικού τμήματος της Nintendo Reggie Fils-Aimé είπε ότι το metaverse είναι το μέλλον της βιομηχανίας gaming και όλοι οι προγραμματιστές πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης