Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στόχος να μειωθεί το discount έναντι εσωτερικής αξίας της

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στόχος να μειωθεί το discount έναντι εσωτερικής αξίας της
Από την ίδρυσή της, η Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. έχει καταφέρει να υπεραποδώσει έναντι του Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Χ.Α.

Πραγματοποιήθηκε στις 21/06/2022 παρουσίαση της ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Βασίλειο Κλέτσα.
Αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην επενδυτική της στρατηγική η οποία εδράζεται στην αξιολόγηση των θεμελιωδών μεγεθών των εταιρειών και την εκμετάλλευση των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζονται, με έμφαση κυρίως στις εταιρείες μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης που συχνά δεν τυγχάνουν της προσοχής που αξίζουν.
Από την ίδρυσή της, η ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. έχει καταφέρει να υπεραποδώσει έναντι του Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Χ.Α. αναλαμβάνοντας παράλληλα μικρότερο κίνδυνο, αλλά και να προσφέρει με συνέπεια υψηλές μερισματικές αποδόσεις στους μετόχους της.
Όπως μάλιστα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Βασίλειος Κλέτσας, η Εταιρεία αποσκοπεί να συνεχίσει στο μέλλον τη μερισματική πολιτική της, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, καθώς και να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αυξηθεί η εμπορευσιμότητα της μετοχής και να μειωθεί το discount έναντι της εσωτερικής αξίας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Κλείσιμο
Advertisement