Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Για πρώτη φορά στο μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων ο Ρώσος υπουργός Άμυνας

Ουκρανία: Για πρώτη φορά στο μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων ο Ρώσος υπουργός Άμυνας
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας άκουσε αναφορές από διοικητές σε θέσεις διοίκησης στρατευμάτων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις επιχειρήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας στρατηγός Sergey Shoigu επιθεώρησε τα στρατεύματα που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας άκουσε αναφορές από διοικητές σε θέσεις διοίκησης στρατευμάτων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις επιχειρήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε μεγάλες επιχειρησιακές περιοχές.
«Ο υπουργός Άμυνας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ολοκληρωμένη υλικοτεχνική υποστήριξη για τα στρατεύματα και στα μέτρα για τη δημιουργία όλων των απαραίτητων καθημερινών συνθηκών για το προσωπικό στις περιοχές ανάπτυξης», ανέφερε το υπουργείο.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin ανακοίνωσε στις 24 Φεβρουαρίου ότι ανταποκρινόμενος σε αίτημα των αρχηγών των δημοκρατιών του Donbass για βοήθεια, είχε λάβει απόφαση να πραγματοποιήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι η Μόσχα δεν έχει σχέδια κατοχής ουκρανικών εδαφών, σημειώνοντας ότι η επιχείρηση στοχεύει στην αποναζιστικοποίηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης