Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρησμός ...Οικονόμου για εκλογές: Ο Μητσοτάκης ό,τι είχε να πει για τον χρόνο της κάλπης, το είπε

Χρησμός ...Οικονόμου για εκλογές: Ο Μητσοτάκης ό,τι είχε να πει για τον χρόνο της κάλπης, το είπε
Ο κίνδυνος της απλής αναλογικής θα ξεπεραστεί με τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση υποστήριξε ο Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ό,τι είχε να πει για τον χρόνο των εκλογών το είπε, διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος δεν απέκλεισε ούτε επιβεβαίωσε οποιοδήποτε σενάριο σχετικά με το πότε θα στηθούν οι κάλπες.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τις εκλογές, ο κ.Οικονόμου υποστήριξε ότι η οικονομία θα είναι ένας βασικός πυλώνας της συζήτησης, όπως «και το τι κάναμε για τους εργαζόμενους, και συνολικά η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης».
Αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών δήλωσε πως ό,τι είχε να πει ο πρωθυπουργός, το είπε.
«Κάθε φορά που ξεκινά ο τελευταίος χρόνος διακυβέρνησης, το κλίμα είναι προεκλογικό.
Από την άλλη πλευρά αυτά που είχε να πει ο πρωθυπουργός τα είπε.
Οτιδήποτε παραπάνω είτε στην κατευθυνση της αποσπασματικής ερμηνείας των δηλώσεων του πρωθυπουργού είτε της διαστρέβλωσης δεν έχει να προσθέσει στην κουβέντα.
Δεν έχει να πει κανείς κάτι παραπάνω αυτή την περίοδο» είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να γίνουν εκλογές την άνοιξη του 2023, απάντησε «βεβαίως».
Όπως είπε, ο κίνδυνος της απλής αναλογικής θα ξεπεραστεί με την δεύτερη αναμέτρηση είτε οι εκλογές γίνουν νωρίτερα είτε στην ώρα τους.
Σημειώνεται πως στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο κ.Μητσοτάκης είχε αναφέρει: «Ναι, θέλω να πάω στο τέλος της τετραετίας, αλλά κάνω και μία έκκληση προς όλους να μην οξύνουν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που θα καταλήξουμε να έχουμε μία πολύ παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μεγάλης έντασης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης