Επιχειρήσεις

ΕXp Ελλάδος: Roadshow στην Πάτρα στις 3 Ιουλίου

ΕXp Ελλάδος: Roadshow στην Πάτρα στις 3 Ιουλίου
Συναντήσεις με τον Διευθυντή eXp Ελλάδος, σε Ναύπλιο, Καλαμάτα, Σπάρτη και Τρίπολη

Η eXp Ελλάδος, θυγατρική της eXp World Holdings, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών, συνεχίζει τον κύκλο των Roadshows, μετά την Αθήνα και την Κρήτη τώρα στην Πελλοπόνησο. Το Roadshow θα λάβει χώρα στην Πάτρα στις 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο The Bold Type Hotel στις 08:30 -10:30.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες μεσίτες της χώρας και η θεματολογία της επικεντρώνεται στα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο θεσμικό πλαίσιο.
Ο διεθυντής της eXp Ελλάδος, κ. Νίκος Μανομενίδης ανέφερε πως «η αγορά ακινήτων στην Πελοπόννησο έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ενδιαφέρον των αγοραστών για διαμερίσματα, μονοκατοικίες, και τα εξοχικά της περιοχής. Το καινοτόμο διαδικτυακό επιχειρηματικό μας μοντέλο παρέχει σε κάθε συνεργάτη μεσίτη, παντού στον κόσμο, ασυναγώνιστη πρόσβαση στην κορυφαία για την αγορά τεχνολογία, στα εργαλεία, στην εκπαίδευση και στην καθοδήγηση που χρειάζεται για να προσφέρει στους πελάτες του διαχρονικά και άμεσα».
Κατά τις εργασίες του Roadshow θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις για:

  • Το πώς η eXp Ελλάδος ενισχύει τους μεσίτες με εκπαιδευτικά μαθήματα, στρατηγικές συνεργασίας και επιβραβεύσεις με μετοχές
  • Τα υψηλά ανταγωνιστικά πακέτα που προσφέρει η eXp Ελλάδος
  • Το μοναδικό μοντέλο της eXp Ελλάδος που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud

Στο roadshow της eXp Ελλάδος στην Πάτρα, υπάρχει η δυνατότητα για τους επαγγελματίες της αγοράς να συναντήσουν ειδικούς του real estate και να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα που μπορεί να τους προσφέρει το επιχειρηματικό μοντέλο της eXp World Holdings.
Παράλληλα ο διευθυντής της eXp Ελλάδος κ. Νίκος Μανομενίδης θα έχει προσωπικές συναντήσεις με επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων σε Ναύπλιο, Καλαμάτα, Σπάρτη ή Τρίπολη.
unnamed_23.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης