Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Έδρασαν με αυτοθυσία οι αστυνομικοί στους Αγ. Αναργύρους - Οι ακραίες συμπεριφορές έχουν εκτοξευτεί

Θεοδωρικάκος: Έδρασαν με αυτοθυσία οι αστυνομικοί στους Αγ. Αναργύρους - Οι ακραίες συμπεριφορές έχουν εκτοξευτεί
«Να δοθεί οριστικό τέλος σε όλες αυτές τις καταστάσεις, δεν γίνεται. Οι βίαιες και ακραίες συμπεριφορές έχουν εκτοξευτεί σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Τ. Θεοδωρικάκος

 

Σχετικά Άρθρα
«Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά, οι αστυνομικοί είναι εκπαιδευμένοι, δεν υπάρχει κανείς να πει γιατί πυροβόλησαν, εξουδετέρωσαν τον κακοποιό. Έδρασαν με αυτοθυσία», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Τ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην επιχείρηση των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε πώς άκουσε από τον ασύρματο το περιστατικό, καθώς εκείνη τη στιγμή ο ίδιος βρισκόταν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα σε αιφνιδιαστική επίσκεψη.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός επισκέφτηκε δύο φορές (τα ξημερώματα της Κυριακής 3/7 και το μεσημέρι της ίδια ημέρας) στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών τους δύο τραυματισμένους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν στο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο 2/7 σε Κάτω Πατήσια και Αγ. Αναργύρους, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς.
Μιλώντας για τους δράστες, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως ήταν σεσημασμένοι που είχαν αφεθεί ελεύθεροι.
Όπως ανέφερε, «πράγματι, η Αστυνομία συλλαμβάνει κάποιους με μικροποσότητες, αυτοί οι τύποι ήταν συμμοριών, μαφιόζικων καταστάσεων. Η Αστυνομία, όμως, έχει κάνει το καθήκον της και σε αυτήν την υπόθεση».
Σημείωσε ότι η  δουλειά του αστυνομικού «ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει, ρισκάρεις τη ζωή σου από τη μία στιγμή στην άλλη» και πρόσθεσε πως  οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ. χρειάζονται αναγνώριση και από την κοινωνία.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο, «να δοθεί οριστικό τέλος σε όλες αυτές τις καταστάσεις, δεν γίνεται. Οι βίαιες και ακραίες συμπεριφορές έχουν εκτοξευτεί σε όλο τον κόσμο».


Μείωση της εγκληματικότητας στην Αθήνα

Ο υπουργός ανέφερε ότι τα στοιχεία δείχνουν σταδιακή μείωση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως είπε, «μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν συλληφθεί στην Αθήνα πάνω από 400 παράνομοι μετανάστες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης