Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΟΑΣΘ: Σε κινητοποιήσεις από την Τρίτη 5/7 οι εργαζόμενοι - Στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες έως τις 22/7

ΟΑΣΘ: Σε κινητοποιήσεις από την Τρίτη 5/7 οι εργαζόμενοι -  Στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες έως τις 22/7
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ εξαγγέλλουν για το διάστημα από αύριο, Τρίτη 5/7 έως τις 22 Ιουλίου κινητοποιήσεις

Σε σειρά κινητοποιήσεων, με εξάωρες στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες, προχωρούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 5/7.
«Η αδιαφορία των αρμόδιων υπουργείων στην αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού», υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή του και σημειώνουν πως "παραμένουμε χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ), δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων και νομοθετημένων επιδομάτων μας που μας στερεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ εδώ και μήνες, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την αβεβαιότητα και τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση των μισθών μας".
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ εξαγγέλλουν για το διάστημα από αύριο, Τρίτη 5/7 έως τις 22 Ιουλίου κινητοποιήσεις.
Συγεκριμένα, στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 μετά το μεσημέρι εξαγγέλθηκαν για τις 5, 7, 11, 15 και 20 Ιουλίου. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί και στις 13 Ιουλίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ενώ 24ωρες στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 22 Ιουλίου.
«Για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση», καταλήγουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->