Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Τεράστια η ευθύνη της ΝΔ στην χρεοκοπία της Ελλάδας

Παπαδημούλης: Τεράστια η ευθύνη της ΝΔ στην χρεοκοπία της Ελλάδας
Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου τίναξε τη μπάνκα στον αέρα είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Για τεράστια ευθύνη της ΝΔ στην χρεοκοπία της Ελλάδας έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης κατά την τοποθέτηση του μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Η αποτυχία της κυβέρνησης δε μπορεί να καλυφθεί με επιθέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση» ανέφερε ο κ.Παπαδημούλης, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
«Να σεβόμαστε την αλήθεια.
Η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τίναξε τη μπάνκα στον αέρα» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, υποστηρίζοντας πως «αντί για τη σύγκληση έχουμε απόκλιση από τις οικονομίες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών».
Όπως είπε, η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Ευρώπη, έκανε λόγο και για «πάρτι αισχροκέρδειας» ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης και για τη διαχείριση της πανδημίας, υποστηρίζοντας πως «στα τρία χρόνια διακυβέρνησης έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από πανδημία σε όλη την Ευρώπη».
Επιπλέον έκανε λόγο για «υποχώρηση του κράτους δικαίου», σημειώνοντας πως «τον Ιανουάριο χαρακτηρίσατε κορυφαίους δημοσιογράφους υπόκοσμο και συμμορία».
«Το δικαστικό συμβούλιο τους απάλλαξε.
Σκοπεύετε να ζητήσετε συγγνώμη;» ρώτησε τον πρωθυπουργό ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος άσκησε κριτική και για τη διαχείριση των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης