Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Απώλειες για την Dimand στην πρεμιέρα της στο ΧΑ

tags :
Απώλειες για την Dimand στην πρεμιέρα της στο ΧΑ
Πως θα διατεθούν τα κεφάλαια που θα αντλήσει από το Χ.Α. 
Σχετικά Άρθρα

Απώλειες καταγράφει από το ξεκίνημα της συνεδρίασης η μετοχή της Dimand στην πρεμιέρα της στο Χ.Α.
Μάλιστα κινείται σε όλη τη συνεδρίαση σε αρνητικό έδαφος χωρίς να έχει πιάσει την τιμή εισαγωγής των 15 ευρώ.
Το υψηλό ημέρας είναι στα 14,80 ευρώ και το χαμηλό στα 14,25 ευρώ.
Αυτήν την ώρα είναι στα 14,3020 ευρώ με απώλειες 4,65% και με συναλλαγές 62 χιλ. τεμαχίων.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 267 εκατ. ευρώ.

H διάθεση των κεφαλαίων από την εισαγωγή

Η διάθεση των κεφαλαίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Ποσό περίπου 50,896 εκατ. ευρώ θα διατεθεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την πιστοποίηση της Αύξησης, για την αποπληρωμή της από 22.03.2022 σύμβασης πίστωσης με ανοικτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό μεταξύ της Εταιρείας και της Eurobank, η οποία αφορά (α) στην ολοσχερή προπληρωμή του συνόλου των οφειλόμενων σύμφωνα με τους όρους του Ομολογιακού Δανείου TEMPUS, συνολικού ποσού 50.592.750 ευρώ και (β) την εξαγορά των Προνομιούχων Μετοχών από την Εταιρεία έναντι συνολικού ποσού 303.615 ευρώ (εναλλακτικά, σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί το ως άνω, το ανωτέρω ποσό θα διατεθεί από την Εταιρεία εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την πιστοποίηση της Αύξησης για την προπληρωμή του συνόλου των οφειλόμενων δυνάμει του Ομολογιακού Δανείου TEMPUS και την καταβολή του συνόλου των οφειλόμενων για την εξαγορά των Προνομιούχων Μετοχών από την Εταιρεία.
Η περίπτωση χρήσης των κεφαλαίων για την αποπληρωμή της από 22.03.2022 σύμβασης πίστωσης με ανοικτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό μεταξύ της Εταιρείας και της Eurobank προκρίνεται από την Εταιρεία).
Ποσό περίπου 28 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση του υφιστάμενου προγράμματος ανάπτυξης υφιστάμενων ακινήτων του Ομίλου (συμπεριλαμβανομένων των υπογεγραμμένων συμβολαιογραφικών προσυμφώνων για την αγορά ακινήτου) εντός 24 μηνών από την πιστοποίηση της Αύξησης, και ποσό περίπου 13,834 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση της άμεσης ή έμμεσης απόκτησης νέων ακινήτων εντός 24 μηνών από την πιστοποίηση της Αύξησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης