Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Musk τρολάρει τη NASA για τις φωτογραφίες του σύμπαντος με τον πάγκο της... κουζίνας του

tags :
Ο Musk τρολάρει τη NASA για τις φωτογραφίες του σύμπαντος με τον πάγκο της... κουζίνας του
Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Elon Musk, τρόλαρε τη NASA ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από πάγκο κουζίνας με το σχόλιο: "Καλή προσπάθεια NASA"

Η NASA πρόσφατα δημοσίευσε εκπληκτικές εικόνες του σύμπαντος που λήφθηκαν μέσω του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον, ιδιαίτερα δραστήριο στα social media, Elon Musk να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την σημαντική αυτή ανακάλυψη.
Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Elon Musk, τρόλαρε τη NASA ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από πάγκο κουζίνας με το σχόλιο: "Καλή προσπάθεια NASA".
Τη Δευτέρα, το Webb αποκάλυψε την πιο ξεκάθαρη μέχρι σήμερα εικόνα του πρώιμου σύμπαντος, που πηγαίνει 13 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω.
Η εντυπωσιακή λήψη, που δημοσιεύθηκε σε ενημέρωση του Λευκού Οίκου από τον Αμερικανό πρόεδρο Biden, ξεχειλίζει από χιλιάδες γαλαξίες και περιλαμβάνει "σημαντικές ανακαλύψεις που δεν τις έχει φανταστεί ανθρώπινος νους", όπως αναφέρουν αστρονόμοι.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης