Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Θριαμβευτική επιστροφή του Rendez-Vous de Septembre (RVS) στο Μονακό

Θριαμβευτική επιστροφή του Rendez-Vous de Septembre (RVS) στο Μονακό
Με ομόφωνη απόφαση της Ενωσης RVS και του Πριγκιπάτου του Μονακό 10-15 Σεπτ.

Το ραντεβού τους ετοιμάζονται να δώσουν στο Μονακό, μεγάλοι ασφαλιστικές, αντασφαλιστές, εταιρείες τεχνολογίας, οίκοι αξιολόγησης, μεγάλες εταιρείες συμβόλων επιχειρήσεων, εκκαθαριστές ζημιών, πραγματογνώμονες και άλλοι.
Μετά από δύο χρόνια το ιστορικό ραντεβού ‘Rendez-Vous de Septembre (RVS)’ επιστρέφει σε κανονική μορφή μεταξύ 10 και 15 Σεπτεμβρίου 2022.
Χρήσιμο όσο και απαραίτητο για να μην γίνει
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το Rendez-Vous de Septembre δόθηκε με ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης RVS υπό την προεδρεία του Claude Tendil σε στενή συνεργασία με το Πριγκιπάτο του Μονακό. Η απόφαση για να γίνει η διοργάνωση ελήφθη πέρυσι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2021.
H Ενωση απεφάνθη ότι η διοργάνωση του πιο ονομαστού συνεδρίου στον κόσμο για την (αντ)ασφαλιστική αγορά είναι τόσο χρήσιμη όσο και απαραίτητη για να πραγματοποιηθεί πρόσωπο με πρόσωπο το 2022, παραθέτοντας το μεγάλο αριθμό μαρτύρων υπέρ της ιδέας τέλεσης δια ζώσης.
Claude Tendil : Δεν αντικαθίσταται η δια ζώσης επικοινωνία
Ο πρόεδρος της Ενωσης του RVS Claude Tendil, τονίζει ότι οι συναθροίσεις και οι συναντήσεις που γίνονται στο Μόντε Κάρλο δεν αντικαθιστώνται με κανένα άλλο μέσο. Ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης το RVS είναι φουλ με την Ενωση να ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει το συνέδριο να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο.
Η 1η του Rendez-Vous de Septembre (RVS) ήταν τον Σεπτέμβριο του 1957, ήταν και είναι το μεγαλύτερο γεγονός για τον κλάδο με τις διμερείς συζητήσεις της αγοράς να περιστρέφονται γύρω από τις ανανεώσεις των αντασφαλιστικών συμβάσεων.
Η Βάδη Βυρτεμβέργη προετοιμάζεται για τον Οκτ.
Την ίδια στιγμή η δεύτερη σπουδαιότερη συνάντηση των αντασφαλιστών στο Baden Baden της Βάδης Βυρτεμβέργης η οποία είχε διεξαχθεί και πέρυσι λόγω της σπουδαιότητας γίνεται μεταξύ 23-26 Οκτωβρίου 2022. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πόλη παίζει σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση αυτή κάθε χρόνο καθώς πριν και μετά την διοργάνωση πραγματοποιούνται σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Festival Hall Baden-Baden, αγώνες ιππασίας, εκθέσεις στο διεθνούς φήμης μουσείο Museum Frieder Burda και στο εκθεσιακό χώρο της πόλης Staatliche Kunsthalle.

Ελ. Ερμ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης