Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πρωτοφανές χτύπημα από hackers σε wallets του Solana

tags :
Πρωτοφανές χτύπημα από hackers σε wallets του Solana
Υπενθυμίζεται πως το δίκτυο Solana «σκοτείνιασε» για τέσσερις ώρες τον Ιούνιο…

Χιλιάδες λογαριασμοί που συνδέονται με το blockchain Solana χακαρίστηκαν, με το δίκτυο να δέχεται ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.
Πιο συγκεκριμένα, το Solana όσο και άλλες πλατφόρμες που συνδέονται με το εν λόγω blockchain υπέστησαν κακόβουλη επίθεση που επηρέασε τουλάχιστον 7.767 ψηφιακά πορτοφόλια.
Το Ίδρυμα Solana, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την ασφάλεια του δικτύου Solana, είπε στους Financial Times ότι «δεν φαίνεται» ότι η επίθεση είχε επηρεάσει τη βασική του υποδομή, αλλά μάλλον προκλήθηκε από ένα σφάλμα «στο λογισμικό που χρησιμοποιείται από πολλά δημοφιλή wallets».
Αν μη τι άλλο, η κυβερνοεπίθεση σηματοδοτεί νέα οπισθοδρόμηση για το Solana, που διαφημίζεται ως ένας από τους πιθανούς νικητές της βιομηχανίας επειδή μπορεί να διεκπεραιώσει χιλιάδες συναλλαγές το δευτερόλεπτο.
Το Phantom, μια εφαρμογή wallet που δημιουργήθηκε στο Solana, και το market Magic Eden ήταν μεταξύ των παρόχων που δήλωσαν ότι επηρεάστηκαν από το πρωτοφανές hacking.
Υπενθυμίζεται πως το δίκτυο Solana «σκοτείνιασε» για τέσσερις ώρες τον Ιούνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης