Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Εξετάζει την παραγωγή Apple Watches και MacBooks στο Βιετνάμ

tags :
Apple: Εξετάζει την παραγωγή Apple Watches και MacBooks στο Βιετνάμ
Tο μοναδικό προϊόν της Apple που κατασκευάζεται στο Βιετνάμ είναι τα AirPods.
Σχετικά Άρθρα
Η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις για την έναρξη παραγωγής Apple Watches και MacBooks στο Βιετνάμ για πρώτη φορά στα χρονικά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Nikkei.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Apple έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να φτιάξουν δοκιμαστική γραμμή παραγωγής των MacBook και των Apple Watch στο Βιετνάμ, ενώ βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για παραγωγή των ακουστικών HomePod στη χώρα.
Μέχρι σήμερα, το μοναδικό προϊόν της Apple που κατασκευάζεται στο Βιετνάμ είναι τα AirPods, με την εταιρεία να φέρεται να έχει μεταφέρει μέρος της παραγωγής των iPad στη χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Η εξέλιξη δείχνει πως ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός προσπαθεί να επεκτείνει την παραγωγική του δραστηριότητα εκτός της Κίνας, καθώς επηρεάζεται από τα lockdown για τον κορονοϊό στην ασιατική χώρα και τα προβλήματα στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, μετέδωσε το CNBC.
Υπενθυμίζεται πως στα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου που είχε ανακοινώσει η Apple, οι πωλήσεις των Mac διαμορφώθηκαν λίγο κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με πτώση 10% σε ετήσια βάση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης