Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βαρσοβία την Τετάρτη 5/10 ο Δένδιας - Συναντήσεις με ανώτατους Πολωνούς αξιωματούχους

tags :
Στη Βαρσοβία την Τετάρτη 5/10 ο Δένδιας - Συναντήσεις  με ανώτατους Πολωνούς αξιωματούχους
Zητήματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, όπως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η κατάσταση στη Λιβύη, η ενέργεια, καθώς και η συνεργασία εντός της ΕΕ και ΝΑΤΟ, στο επίκεντρο των συναντήσεων του Ν. Δένδια

Στη Βαρσοβία, όπου θα συναντηθεί με ανώτατους με ανώτατους Πολωνούς αξιωματούχους και θα συμμετάσχει στο «Warsaw Security Forum», θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας.
Αρχικά ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Κάτω Βουλής, Elzbieta Witek, ενώ στη συνέχειαθα συμμετάσχει στο Warsaw Security Forum και συγκεκριμένα στο πάνελ με θέμα "The Resilient Future -Europe: What kind of EU Response to the Global Challenges".
Κατόπιν θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας, Zbigniew Rau, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
Οι συζητήσεις κατά τις συναντήσεις που θα έχει ο υπουργός θα εστιάσουν σε ζητήματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, όπως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η κατάσταση στη Λιβύη, η ενέργεια, καθώς και η συνεργασία εντός της ΕΕ και ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο