Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο BN Sports: «Το «ευχαριστώ» του κόσμου είναι αυτό που μου κλέβει την ψυχή»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο BN Sports: «Το «ευχαριστώ» του κόσμου είναι αυτό που μου κλέβει την ψυχή»
Η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, λίγο καιρό μετά τον θρίαμβό της στο Μόναχο, μίλησε στο BN Sports. Από τις δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε, στην δικαίωση και την καθολική αναγνώριση, η 38χρονη Καρδιτσιώτισσα κατάφερε να είναι για πολλούς κάτι παραπάνω από δύο χρυσά μετάλλια
Συνέντευξη στον Αντώνη Κεφαλωνίτη

Μπορεί μία νίκη, ένα μετάλλιο, ένας θρίαμβος, να κάνει έναν αθλητή σύμβολο στα μάτια του απλού κόσμου; Φυσικά μπορεί, μα σπάνια και σίγουρα όχι άδικα. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένα σε γενικές γραμμές άγνωστο πρόσωπο για την μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων πολιτών. Το όνομά της ήταν δύσκολο να το προφέρει κανείς, ειδικά αν ήταν ξένος. Λίγους μήνες μετά, την Αντιγόνη την ξέρουν όλοι και το όνομά της όχι απλά είναι γνωστό αλλά έγινε σύμβολο αυταπάρνησης.

Στο πρόσωπό της πολλοί, απλοί άνθρωποι, με δυσκολίες, βρήκαν ένα κουράγιο, ένα πρότυπο, που τους υπενθύμισε ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Αυτή είναι η υπέροχη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία λίγους μήνες μετά τον θρίαμβό της με τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου μίλησε στο BN Sports.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης