Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Πετρούπολη θα ακυρώσει τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, Χριστουγέννων - Τα κεφάλαια πάνε σε νέο στρατιωτικό εξοπλισμό

Ρωσία: Η Πετρούπολη θα ακυρώσει τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, Χριστουγέννων - Τα κεφάλαια πάνε σε νέο στρατιωτικό εξοπλισμό
Έτσι, η συναυλία στην Πλατεία του Παλατιού και τη λεωφόρο Nevsky Prospekt, τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα, το φεστιβάλ πυρκαγιάς «Χριστουγεννιάτικο Αστέρι», μια φιλανθρωπική δεξίωση στο παλάτι Tauride δεν θα πραγματοποιηθούν

Οι παραδοσιακές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στην Αγία Πετρούπολη θα ακυρωθούν, τα εξοικονομημένα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της δημοτικής αρχής.
«Σε συνάντηση του Κυβερνήτη Alexander Beglov με μέλη της κυβέρνησης της πόλης, αποφασίστηκε να ακυρωθούν οι προηγουμένως προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς. 
Τα εξοικονομημένα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν με στοχευμένο τρόπο σύμφωνα με το άρθρο που διατέθηκε στον προϋπολογισμό της Αγίας Πετρούπολης για την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού», αναφέρει το μήνυμα.
Έτσι, η συναυλία στην Πλατεία του Παλατιού και τη λεωφόρο Nevsky Prospekt, τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα, το φεστιβάλ πυρκαγιάς «Χριστουγεννιάτικο Αστέρι», μια φιλανθρωπική δεξίωση στο παλάτι Tauride δεν θα πραγματοποιηθούν. 
Ωστόσο, θα πραγματοποιηθούν πρωτοχρονιάτικα προγράμματα για οικογένειες με παιδιά και θα υπάρξουν παιδικά χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Νωρίτερα, οι αρχές της περιοχής του Λένινγκραντ ανακοίνωσαν επίσης την ακύρωση όλων των περιφερειακών μαζικών εκδηλώσεων ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών πάρτι της Πρωτοχρονιάς. 
Ο Κυβερνήτης Αλεξάντερ Ντροζντένκο διέταξε να αναδιανεμηθούν τα αποδεσμευμένα κεφάλαια για τις τρέχουσες ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των κατοίκων του Λένινγκραντ και των οικογενειών τους που συμμετέχουν στο NWO. 
 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης