Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Revenge porn: Μία ακόμη καταδίκη για εκδικητική πορνογραφία - 3,5 χρόνια στον δράστη

Revenge porn: Μία ακόμη καταδίκη για εκδικητική πορνογραφία - 3,5 χρόνια στον δράστη

Revenge porn: Ο 39χρονος διέρρευσε βίντεο με αυστηρώς προσωπικές στιγμές της 29χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου

Άλλη μία υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας απασχόλησε τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με κατηγορούμενο 39χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, επειδή διέρρευσε βίντεο με αυστηρώς προσωπικές στιγμές της 29χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.
Σύμφωνα με την παθούσα, η ίδια ανακάλυψε το επίμαχο υλικό τον Δεκέμβριο του 2018, όταν την ενημέρωσε πρόσωπο από το οικείο της περιβάλλον. Είχε προηγηθεί μόλις λίγο καιρό νωρίτερα, ο χωρισμός τους ύστερα από πενταετή σχέση.
Κατά την κεκλεισμένη των θυρών δίκη, η 29χρονη φέρεται να κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος κατέχει ακόμη και τώρα υλικό, στο οποίο απεικονίζεται και αρνείται να της το δώσει.
Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε -κατά πληροφορίες- τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το υλικό παρήχθη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους κι ότι όλα έγιναν κοινή συναινέσει.
Ο 39χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης