Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Gazprom Neft δεν θα προμηθεύει πετρέλαιο σε χώρες που θα θεσπίσουν ανώτατο όριο τιμών (πλαφόν)

Η Gazprom Neft δεν θα προμηθεύει πετρέλαιο σε χώρες που θα θεσπίσουν ανώτατο όριο τιμών (πλαφόν)
Σημείωσε επίσης ότι η Gazprom Neft δεν σχεδιάζει ακόμη να αναθεωρήσει τα επενδυτικά σχέδια λόγω αύξησης της φορολογικής επιβάρυνσης και αναμένει ότι η αύξηση των δημοσιονομικών αναλήψεων από τον κλάδο το 2023-2025 δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη της εταιρείας

Η Gazprom Neft δεν σκοπεύει να προμηθεύσει πετρέλαιο σε χώρες που θα θεσπίσουν ανώτατο όριο τιμών, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Alexander Dyukov, επικεφαλής της Gazprom Neft, στο περιθώριο της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας.
«Όπως είπε σήμερα ο Αλεξάντερ Βαλεντίνοβιτς [Νόβακ] - εάν εισαχθεί ανώτατο όριο τιμών, τότε οι χώρες που επιβάλλουν ανώτατο όριο τιμής στο πετρέλαιο μας δεν θα προμηθεύονται εκεί», είπε ο Alexander Dyukov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμή του πετρελαίου έχει εγκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό στο εύρος των 80-100 δολαρίων το βαρέλι. "Μακροπρόθεσμα, θα πρέπει πιθανώς να επικεντρωθούμε σε αυτό το εύρος, το τρέχον.
Ναι, πιθανώς 80-100 $", είπε.
Σημείωσε επίσης ότι η Gazprom Neft δεν σχεδιάζει ακόμη να αναθεωρήσει τα επενδυτικά σχέδια λόγω αύξησης της φορολογικής επιβάρυνσης και αναμένει ότι η αύξηση των δημοσιονομικών αναλήψεων από τον κλάδο το 2023-2025 δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη της εταιρείας.
«Ελπίζω όχι», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα επηρεάσει η αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης, η οποία μπορεί να εγκριθεί στον νέο προϋπολογισμό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης