Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kayne West εξαγοράζει την πλατφόρμα Parler για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι «θα εκφράζονται ελεύθερα».

Ο Kayne West εξαγοράζει την πλατφόρμα Parler για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι «θα εκφράζονται ελεύθερα».
Ο West ο οποίος κατηγόρησε τη Meta και το Twitter ότι τον λογοκρίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, είπε σε μια δήλωση: «Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα»

Ο Kanye West, ο ράπερ που ακούει επίσης το όνομα Ye, έχει καταλήξει σε συμφωνία να αγοράσει την «μη ακυρώσιμη πλατφόρμα ελευθερίας του λόγου» Parler, ανέφερε δήλωση τη Δευτέρα, σε μια κίνηση που είπαν ότι θα βοηθήσει τα άτομα να εκφράσουν ελεύθερα τις συντηρητικές απόψεις τους.
Ως μέρος της συμφωνίας, οι οικονομικοί όροι της οποίας δεν αποκαλύφθηκαν, η Parler συμφώνησε να πουλήσει πλήρως στον West, αλλά το κοινωνικό δίκτυο θα συνεχίσει να λαμβάνει τεχνική υποστήριξη από την Parlement Technologies, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στις ιδιωτικές υπηρεσίες cloud και την υποδομή του κέντρου δεδομένων.
Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το τρέχον τρίμηνο.
Ο West ο οποίος κατηγόρησε τη Meta και το Twitter ότι τον λογοκρίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, είπε σε μια δήλωση:
«Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα».
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαχειρίζεται επίσης επιχειρήσεις ένδυσης και αθλητικών ειδών, αποκλείστηκε από τους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter νωρίτερα αυτό το μήνα για δημοσίευση αντισημιτικών μηνυμάτων.
Το Parler, το οποίο θεωρείται καταφύγιο για τους συντηρητικούς και έχει προσελκύσει θαυμαστές του πρώην προέδρου Trump, επέστρεψε στο Google Play Store τον περασμένο μήνα αφότου το απέσυρε η Google μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021 για τον ρόλο του στην υποκίνηση βίας.
«Η προτεινόμενη εξαγορά θα εξασφαλίσει στην Parler έναν μελλοντικό ρόλο στη δημιουργία ενός μη ακυρώσιμου οικοσυστήματος όπου όλες οι φωνές είναι ευπρόσδεκτες», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης