Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σεπόλια: Κανένα στοιχείο για βιαστές και ανήλικα στο στικάκι της Καρατζιώτη - Περιείχε... ελληνικά λαϊκά τραγούδια

Σεπόλια: Κανένα στοιχείο για βιαστές και ανήλικα στο στικάκι της Καρατζιώτη - Περιείχε... ελληνικά λαϊκά τραγούδια
Η ίδια μάλιστα ήταν να κληθεί για κατάθεση, ωστόσο εξαιτίας των ευρημάτων, παραμένει ασαφές αν θα κληθεί εν τέλει από την ανακρίτρια
Αυτοπροσδιορίστηκε ως πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, ενώ δεν ήταν, υποστήριξε πως έχει στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, ενώ έδειξε στις κάμερες μάλιστα κι ένα στικάκι που όπως έλεγε είχε στοιχεία μέσα και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας.
Κι όλα αυτά έγιναν μόνο για λίγα λεπτά προβολής και δημοσιότητας σε μία υπόθεση με θύμα ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, καθώς η συγκεκριμένη κυρία ονόματι Κωνσταντίνα Καρατζιώτη φαίνεται πως όχι μόνο δεν είχε κανένα στοιχείο στην κατοχή της, αλλά όπως αποδεικνύεται έλεγε ασυστόλως ψέματα για να κερδίσει την προσοχή.
Η τάχα πρόεδρος σωματείου η οποία επιδείκνυε το στικάκι όλο νόημα στους φωτορεπόρτερ πριν λίγες ημέρες, λέγοντας πως έχει μέσα πολλά στοιχεία τόσο για την 12χρονη αλλά και για άλλες περιπτώσεις παιδεραστίας, φαίνεται πως εν τέλει δεν είχε τίποτα μέσα σε αυτό, παρά μόνο… τραγούδια και μάλιστα ελληνικά λαϊκά.
Η ίδια μάλιστα ήταν να κληθεί για κατάθεση, ωστόσο εξαιτίας των ευρημάτων, παραμένει ασαφές αν θα κληθεί εν τέλει από την ανακρίτρια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης