Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία προειδοποιεί το Ιράν για τις συνέπειες συνενοχής στα ρωσικά εγκλήματα: Υψηλότερες των οφελών της υποστήριξης

Η Ουκρανία προειδοποιεί το Ιράν για τις συνέπειες συνενοχής στα ρωσικά εγκλήματα: Υψηλότερες των οφελών της υποστήριξης
Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ουκρανικού ΥΠΕΞ ακολούθησε εκείνη του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, πως η Τεχεράνη έδωσε στη Ρωσία έναν περιορισμένο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, μήνες πριν από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία

Το Ιράν «θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι συνέπειες της συνενοχής στα εγκλήματα της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας θα αντισταθμίσουν σε μεγάλο βαθμό το όφελος από την υποστήριξη της Ρωσίας», δήλωσε εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το Bloomberg.
Ο Oleg Nikolenko προχώρησε στα συγκεκριμένα σχόλια στο Facebook αφού το Ιράν παραδέχθηκε ότι είχε παράσχει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία, ανατρέποντας προηγούμενες διαψεύσεις.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι η Τεχεράνη έδωσε στη Ρωσία έναν περιορισμένο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, μήνες πριν από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.
Οι δυτικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει παρασχεθεί μεγάλος αριθμός των όπλων, μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, η οποία διανύει πλέον τον ένατο μήνα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης