Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Το παράδειγμα της Bucha απέδειξε την μυθολογία Zelensky - Πληρωμένα ΜΜΕ στην Ουκρανία, προσπάθειες απομόνωσης της Ρωσίας

Zakharova: Το παράδειγμα της Bucha απέδειξε την μυθολογία Zelensky - Πληρωμένα ΜΜΕ στην Ουκρανία, προσπάθειες απομόνωσης της Ρωσίας
Για μυθολογία κάνει λόγο η Zakharova
Σχετικά Άρθρα

Το Associated Press δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Χερσώνα που δείχνουν ανθρώπους δεμένους στους στύλους με τον Zelensky να στερεί τη διαπίστευση από δημοσιογράφους ξένων μέσων φιλικών προς την Ουκρανία: πώς αντέδρασε ο κόσμος;
Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα της αναγνώρισης της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως χορηγού της τρομοκρατίας: πρέπει να περιμένουμε τήξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών και τι συνεπάγεται αυτό το καθεστώς για τη Ρωσία; διερωτάται σε συνέντευξη της εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova.
Σε συνάντηση στις Βρυξέλλες, οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών Υπουργείων Εξωτερικών συμφώνησαν να συνεχίσουν τη διεθνή απομόνωση της Ρωσίας: πέτυχε; Και όμως όχι γράφει το πρακτορείο Sputnik.

Για την Bucha

Συνεχίζοντας να σχολιάζει τα γεγονότα, η επικεφαλής αναφέρθηκε και στα γεγονότα της Bucha.
«Γιατί το κάνουν αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι προφανές, γιατί πρέπει να αναθερμαίνεις συνεχώς το θέμα, να το κρατάς εν ζωή, γιατί θα υπάρχουν όλο και περισσότερες φρικαλεότητες από το καθεστώς του Κιέβου - προσκολλημένοι άνθρωποι, εκφοβισμός. Βλέπετε, μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει τι συνέβη στην Bucha, εννοώ η δυτική κοινότητα.
Ακόμα δεν ξέρει τίποτα εκτός από αυτές τις φωτογραφίες και τους δαίμονες του Zelensky. Δεν υπάρχουν πλήρη ονόματα, μια κανονική επαληθευμένη λίστα, τίποτα.
Υπάρχει απλώς μια μυθολογία. Και αυτό είναι άλλο ένα από αυτά, πολύ καλά... προωθημένο και κατασκευασμένο, δεν δουλεύει άσχημα για το κοινό» 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης