Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια και Άμυνα ο Χαρδαλιάς – Ομιλίες Scholz και Stoltenberg

Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Ασφαλείας για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια και Άμυνα ο Χαρδαλιάς – Ομιλίες Scholz και Stoltenberg
Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών της Συνόδου θα είναι ο  Καγκελάριος της  Γερμανίας, Olaf Scholz, ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Jonas Gahr Store και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg

Στη Γερμανία μεταβαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο Ασφαλείας Βερολίνου/21ο Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια και Άμυνα (Berlin Security Conference 2022/21st Congress on European Security and Defence), την Τετάρτη 30/11 και την Πέμπτη 1/12.
Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών της Συνόδου θα είναι ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Olaf Scholz, ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Jonas Gahr Store και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
Στη Σύνοδο συμμετέχουν επίσης Υπουργοί, Υφυπουργοί, Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανώτατα στελέχη από τον στρατιωτικό τομέα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και άλλων Οργανισμών, καθώς και σημαντικά πρόσωπα από το διεθνή επιχειρηματικό χώρο.

Συναντήσεις

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να έχει διμερείς επαφές με συνομόλογούς του και συναντήσεις εργασίας με αξιωματούχους των συμμετεχουσών χωρών.
Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός θα συνοδεύεται από την Πρέσβη της Ελλάδας στη Γερμανία, Μάρα Μαρινάκη και τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας Συνταγματάρχη, Ευάγγελο Κολόβη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης