Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη τραγωδία στην Τουρκία: Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο ιδιοκτήτη του

Απίστευτη τραγωδία στην Τουρκία: Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο ιδιοκτήτη του
Ο ιδιοκτήτης φέρεται πως πήγε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει

Σκύλος έδωσε τραγικό τέλος στον Τούρκο ιδιοκτήτη του, τον Οζγκούρ Γκεβρέκογλου,  το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, ενώ κυνηγούσε θηράματα με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία Σαμψούντας, όπως αναφέρει η New York Post.
Το μοιραίο συνέβη την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.
Ο ιδιοκτήτης φέρεται πως πήγε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο Alacam, αλλά κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομέρειες του θανάτου του. Ακόμα πιο τραγικό ότι ο άτυχος άντρας βρήκε το θάνατο μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας. Ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου δολοφονήθηκε και η δικαιολογία με τον σκύλο ήταν απλώς μια συγκάλυψη, ανέφερε η New York Post. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι ερευνητές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης