Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Skyscanner: Ποια είναι τα σχέδια των ταξιδιωτών για το 2023

Skyscanner: Ποια είναι τα σχέδια των ταξιδιωτών για το 2023
Θετικές προοπτικές αναμένονται για το 2023 όσον αφορά στη ζήτηση ταξιδιών

Τα σχέδια των ταξιδιωτών για τους επόμενους 12 μήνες διερευνά η νέα έκθεση της Skyscanner με τίτλο Skyscanner Horizons: Πρόβλεψη για το 2023.
Συμμετείχαν 11.000 ταξιδιώτες από 10 χώρες αποκαλύπτοντας πληροφορίες σχετικά με βασικούς δείκτες όπως η τάση για ταξίδια, οι δαπάνες, ο τύπος ταξιδιού και οι προτιμήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τι προβλέπεται για τα ταξίδια το 2023

  • Θετικές προοπτικές αναμένονται για το 2023 όσον αφορά στη ζήτηση ταξιδιών, με το 45% των ταξιδιωτών να σχεδιάζει να ταξιδέψει περισσότερα και το 41% ​​να σχεδιάζει να ξοδέψει περισσότερα.
  • Οι ταξιδιώτες αναζητούν ολοένα και περισσότερο διαφάνεια τιμών και αξία στους ναύλους τους, αλλά είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τα ταξίδια τους καθώς η βοηθητική αυτή επιλογή αυξάνεται έως και 725% – ο ναύλος, η θέση και οι αποσκευές είναι οι πιο δημοφιλεις αναβαθμίσεις.
  • Τα διεθνή ταξίδια συνεχίζουν την ανάκαμψή τους σε όλες τις περιοχές, με σημαντικά πρόσφατα κέρδη στις περιοχές των χωρών του Κόλπου. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες δείχνουν μια προτίμηση για ταξίδια μικρών αποστάσεων το 2023.
  • Το κινητό χρησιμοποιείται ως επιλογή για τον προγραμματισμό και τις κρατήσεις ταξιδιών, καθώς καταγράφεται αύξηση 50% στους ταξιδιώτες που έχουν πρόσβαση στο Skyscanner μέσω κινητών συσκευών από την αρχή του έτους.
  • Το Instagram είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη επιρροή για έμπνευση, με το TikTok να είναι σε απόσταση αναπνοής.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης