Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτοσάλτε: Έκανε γκάφα… ο Μητσοτάκης με το «μυρίζουν εκλογές»! Δεν είναι έτοιμοι άρα δεν παίζει Γενάρης

Πορτοσάλτε: Έκανε γκάφα… ο Μητσοτάκης με το «μυρίζουν εκλογές»! Δεν είναι έτοιμοι άρα δεν παίζει Γενάρης
«Αν μυρίσει, μύρισε» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και συνέχισε «δεν έπρεπε να το πει αυτό ο Μητσοτάκης

Έκανε «γκάφα ο Μητσοτάκης», είπε Άρης Πορτοσάλτε για την πρωθυπουργική δήλωση ότι «μύρισε εκλογές» που προκάλεσε σενάρια για τον Ιανουάριο.
«Αν μυρίσει, μύρισε» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και συνέχισε «δεν έπρεπε να το πει αυτό ο Μητσοτάκης. Πάρε το πίσω. Άρα έκανε γκάφα. Με συγχωρείται έκανε γκάφα, δεν θα δυσκολευτώ να το πω…».
Η δήλωση Μητσοτάκη για τις εκλογές έκανε τον Άρη Πορτοσάλτε να πει ότι ο πρωθυπουργός έκανε λάθος επισημαίνοντας μάλιστα και τις πληροφορίες της Καθημερινής «ότι δεν είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια, άρα δεν παίζει Γενάρης».
«Αν μυρίσει, μύρισε. Διαβάζω στην Καθημερινή σήμερα ότι δεν είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια, άρα δεν παίζει Γενάρης. Θέλω να είμαστε συνεπείς. Όπως κάνουμε πλάκα στον άλλον με τους παγετώνες. Αν μυρίσει, μύρισε, μετά θα κάψεις το φαγητό. Ή κάνουμε στο τέλος και τελειώσαμε. Δεν είναι “θα μυρίσει”. Είπε “μύρισε”. Όπως κάνουμε και χοντρή πλάκα πολλές φορές στον Τσίπρα – προσωπικά εγώ – Θέλω να είμαι σαφής…Δεν έπρεπε να το πει αυτό (ο Μητσοτάκης). Με συγχωρείτε έκανε γκάφα, δεν θα δυσκολευτώ να το πω…» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης