Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας, ενδεχομένως δύο με τρεις μήνες νωρίτερα

Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας, ενδεχομένως δύο με τρεις μήνες νωρίτερα
Από την άνοιξη και μετά είναι πιθανό να έχουμε εκλογικές διαδικασίες είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα
Στο τέλος της τετραετίας, ενδεχομένως δύο με τρεις μήνες νωρίτερα, αναμένεται να γίνουν οι εκλογές υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση από την άνοιξη και μετά θα πρέπει να αναμένονται οι εκλογικές αναμετρήσεις.
«Οι εκλογές θα γίνουν το 2023 όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας.
Νομίζω από την Άνοιξη και μετά αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι πιθανόν να έχουμε τις εκλογικές διαδικασίες δεδομένου ότι θα έχουμε μία εκλογική αναμέτρηση που πιθανότατα θα είναι δύο γύρων.
Η κάλπη είναι μία και εθνική, οι πολίτες από την πρώτη κάλπη πρέπει να επιλέξουν για την επόμενη μέρα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Οικονόμου, ο οποίος χαρακτήρισε καθοριστικές και τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Επιδιώκουμε αυτοδυναμία

«Η ΝΔ θα διεκδικήσει την εντολή καθαρής αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Στόχος μας η αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Οι συνθήκες που ζούμε απαιτούν αποφάσεις γενναίες και που να ενσωματώνουν και να στοιχίζονται πίσω τους ευρύτερες κοινωνικές πλειοψηφίες» είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος απέκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας με την Ελληνική Λύση.
«Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενδείξεις που να μην μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι, πολλώ δε μάλλον όταν θα τεθούν πολύ άμεσα τα διλήμματα στην εκλογική διαδικασία, ότι στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής, η ΝΔ θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας πως «τις απαντήσεις για τις κυβερνήσεις και τους πρωθυπουργούς τις δίνει ο λαός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης