Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Action 24: Ενημέρωση σε πρώτο πλάνο και το Σαββατοκύριακο

tags :
Action 24: Ενημέρωση σε πρώτο πλάνο και το Σαββατοκύριακο
Κάθε Σαββατοκύριακο ξεκινά δυναμικά με το «Action Weekend

Το Action 24 έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 και βάζει την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο και το Σαββατοκύριακο, με δυο back to back εκπομπές που ισορροπούν εξαιρετικά ανάμεσα στον ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα. 
Κάθε Σαββατοκύριακο ξεκινά δυναμικά με το «Action Weekend». Το δίδυμο Μαρίας Αραμπατζή και Θοδωρή Βγενή μας υποδέχεται στις 06:00 με ένα φρέσκο πρωινό μαγκαζίνο, που μέχρι τις 10:00 φιλοξενεί και σχολιάζει ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, μέσα από ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας. Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Σπύρος Φρεμεντίτης, πλαισιωμένος από μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. 
Τη σκυτάλη στις 10:00 παίρνουν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιώργος Παγάνης που με θετική διάθεση μας κλείνουν το μάτι στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται». Με αρχισυντάκτρια την Φιλιώ Γιαννακοπούλου, κουβέντα θα γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο με ψυχαγωγικό χαρακτήρα, χαμόγελο, αλλά και δεικτικό σχολιασμό όπου χρειάζεται, στα θέματα της καθημερινότητας κρατώντας πάντα την αλήθεια και την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο. Το πρωινό του Σαββατοκύριακου όπως πρέπει να είναι, για όλη την οικογένεια!
Στις 13:00 το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού είναι on air με την Νικόλ Ποφάντη να μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με ζωντανές συνδέσεις, ενώ στις 19:00 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, η Βάσω Μητρομάρα, παρουσιάζει τα γεγονότα της ημέρας άμεσα, έγκυρα, με γνώση και με άποψη. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement