Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Σημαντικό διάγγελμα Putin τα επόμενα 24ωρα από το υπουργείο Άμυνας - «Στόχος μας ένας πιο δίκαιος κόσμος»

Ρωσία: Σημαντικό διάγγελμα Putin τα επόμενα 24ωρα από το υπουργείο Άμυνας - «Στόχος μας ένας πιο δίκαιος κόσμος»
O Putin θα προεδρεύει μιας ετήσιας διευρυμένης συνεδρίασης του υπουργείου Άμυνας
Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα προβεί σε μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση σε μια συνεδρίαση του υπουργείου Άμυνας μέσα στην επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Περιμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις», δήλωσε στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο WGTRK ο Pavel Zarubin, παρουσιαστής του προγράμματος «Moscow.Kremlin.Putin».
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ο Putin θα προεδρεύει μιας ετήσιας διευρυμένης συνεδρίασης του υπουργείου Άμυνας.
Η ακριβής ημερομηνία της συνάντησης δεν είναι ακόμη γνωστή.
Ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να μεταβεί τη Δευτέρα (19/12/20π22) στο Μινσκ για συνομιλίες με τον ηγέτη της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko.
Σε μια κυβερνητική συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα, ο Putin είχε ζητήσει να προσαρμοστούν τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Θεωρείται πιθανό ότι θα τονίσει την ανάγκη μετατροπής της ρωσικής οικονομίας σε μια οικονομία πολέμου, καθώς συνεχίζεται η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο ουκρανικό έδαφος.

Ίσοι όλοι οι λαοί

Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλες οι αλλαγές που συντελούνται τώρα στη Ρωσία και στον κόσμο οδηγούν στο καλύτερο και με τις πράξεις της η Ρωσική Ομοσπονδία θα μπορέσει να κάνει τον κόσμο πιο δίκαιο, όπου όλοι οι λαοί είναι ίσοι.
Ο Putin την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 απέστειλε μήνυμα στους συμμετέχοντες στο πρώτο συνέδριο του ρωσικού κινήματος παιδιών και νέων.
«Πιθανότατα γνωρίζετε ότι τώρα γίνονται μεγάλες αλλαγές όχι μόνο στη Ρωσία.
Όλος ο κόσμος αλλάζει.
Πιστεύω ότι αυτές είναι αλλαγές προς το καλύτερο και ελπίζω ότι με τις πράξεις, τις πράξεις, την αποφασιστικότητά μας και, ταυτόχρονα, την ειλικρίνεια των προθέσεων, των σχεδίων, των αρχών μας, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο», επισήμανε.
«Έναν κόσμο όπου όλοι οι λαοί είναι πραγματικά ίσοι, όπου όλοι έχουν το δικαίωμα να γίνονται σεβαστοί, να ακολουθούν τις παραδόσεις τους, να μιλούν τη δική τους γλώσσα, να τιμούν τους προγόνους τους και όπου όλοι έχουν την ευκαιρία για τη μέγιστη εκπλήρωση των στόχων τους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγάλωσε ένα άτομο και από ποια οικογένεια κατάγεται», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης