Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων για ομιλία Zelensky στο Κογκρέσο – Είναι παράλογο

ΗΠΑ: Αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων για ομιλία Zelensky στο Κογκρέσο – Είναι παράλογο
Θα έρθει να μας πει πως χρειάζεται δισεκατομμύρια για την 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, την Ουκρανία είπε η βουλευτής Marjorie Taylor Greene
Σχετικά Άρθρα
Αντιδράσεις διατυπώνονται από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων για την επικείμενη ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.
Σε δηλώσεις της η Marjorie Taylor Greene, βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων από τη Τζόρτζια, υποστήριξε πως η επικείμενη ομιλία του Zelensky δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και είναι εντελώς παράλογη.
«Βεβαίως και πρέπει ο σκιώδης πρόεδρος να έρθει στο Κογκρέσο και να εξηγήσει γιατί χρειάζεται δισεκατομμύρια δολάρια τους Αμερικάνους φορολογούμενους για την 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, την Ουκρανία.
Είναι παράλογο.
Βάλτε πρώτα τα συμφέροντα των ΗΠΑ» ανέφερε σε ανάρτηση της στο twitter η Αμερικανίδα βουλευτής.
Σημειώνεται πως ο Zelensky θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 21/12 τις ΗΠΑ και θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση της Βουλής και της Γερουσίας στο Κογκρέσο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Zelensky αφού ευχαριστήσει τους Αμερικάνους βουλευτές και γερουσιαστές για την έως σήμερα αμερικανική βοήθεια, να ζητήσει αύξηση των πόρων – στρατιωτικών και οικονομικών – της βοήθειας στο Κίεβο.
Ο Zelensky θα έχει συνάντηση και με τον Αμερικάνο πρόεδρο, Joe Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης