Τελευταία Νέα
Speculator

Η θυγατρική του Υπερταμείου με τα … ληγμένα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Η θυγατρική του Υπερταμείου με τα … ληγμένα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Τι συμβαίνει με την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης
Είναι γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη έχει έναν άλλο αέρα αλλά το κυριότερο καταπληκτικό φαγητό και φυσικά … τσίπουρα.
Ο αέρας αυτό προφανώς διαπνέει και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης εταιρείας του Δημοσίου που οι μετοχές της έχουν μεταφερθεί στην Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ.
Από σχετική αναζήτηση στο ΓΕΜΗ μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης των επτά από τα συνολικά εννέα μέλη έχει λήξει εδώ και καιρό σύμφωνα πάμντα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ.
Δεν φαίνεται να τρέχει τίποτα για το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που αμέριμνο συνεχίζει σα να μην συμβαίνει τίποτα.
Και φαίνεται ότι και οι αποδοχές τρέχουν κάθε μήνα και φυσικά όλα αυτά χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη.
Ο καλύτερος συνδυασμός. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Επίσης δεν φαίνεται να έχει ιδρώσει το αυτί στην διοίκηση της Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας που έχει στην κατοχή της το σύνολο των μετοχών της.
Οι πανάκριβοι μάνατζερ και στελέχη δεν πήραν χαμπάρι; Για ποιο λόγο πληρώνονται όταν δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε την διοίκηση της εταιρείας;
O αρμόδιος Υπουργός ακούει ή και αυτός έχει παρασυρθεί στο εν γένει πνεύμα χαλαρότητας που διέπει την εταιρεία;
Σημειώνεται ότι το ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από 5 εκπροσώπους του Μετόχου (μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος & ο Διευθύνων Σύμβουλος), 1 εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών,1 εκπρόσωπο των εργαζομένων της Κ.Α.Θ. Α.Ε., 1 εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εμπόρων Λαχαναγοράς και 1 εκπρόσωπο της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης