Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης για παρακολούθηση του: Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός προσωπικά δεν έχει καμία σχέση

Χατζηδάκης για παρακολούθηση του: Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός προσωπικά δεν έχει καμία σχέση
Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με την παρακολούθηση του
Σχετικά Άρθρα
Αν και επιβεβαιωμένο θύμα των υποκλοπών, αν και η ΕΥΠ που κάνει τις παρακολουθήσεις είναι υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, δηλώνει «πεπεισμένος» ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση.
«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός προσωπικά δεν έχει καμία σχέση με τη δυσώδη αυτή υπόθεση», δήλωσε από το βήμα της Βουλής (κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), ο κ. Χατζηδάκης και τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως με δύο διαφορετικές αλλά καίριας σημασίας απομακρύνσεις. Αυτή του γγ του πρωθυπουργού και εκείνη του διοικητή της ΕΥΠ. Είναι ένας πρωθυπουργός που έχει επιδείξει σεβασμό για τους θεσμούς. Κυρίως, όμως, στην περίπτωσή μου, και μιλάω ανθρώπινα, είναι ένας πρωθυπουργός με τον οποίο έχουμε επί δεκαετίες, κοινή διαδρομή».

«Θέλω η Δικαιοσύνη να ερευνήσει το ζήτημα γρήγορα»

Πάντως, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως «είμαι ο πρώτος που θέλει να διαλευκανθεί αυτή η δυσώδης υπόθεση» και συνέχισε «δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να έχει ενοχληθεί περισσότερο από αυτήν την ιστορία από όσο εγώ. Γι’ αυτό είμαι και ο πρώτος που θέλω να διαλευκανθεί από τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση το ταχύτερο δυνατό, για να μη μένουν σκιές και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών των απαράδεκτων μεθοδεύσεων».
«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Η πολιτική μου διαδρομή είναι διαυγής. Ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αισθάνεσαι ότι παρακολουθείται κάθε φράση και κάθε επικοινωνία σου και ότι βρίσκεσαι στο στόχαστρο τέτοιων άθλιων μεθοδεύσεων. Γι’ αυτό είμαι και ο πρώτος που θέλω να διαλευκανθεί, από τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση. Να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατό για να μη μένουν σκιές. Να διαλευκανθεί για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών των απαράδεκτων μεθοδεύσεων», είπε ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος, όμως, σημείωσε ότι ενώ ο ίδιος ενδιαφέρεται να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση, πέρα από τη θεσμική διάστασή της και «για βαθιά προσωπικούς λόγους», ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται πρωτίστως για να ζημιώσει και να ρίξει την κυβέρνηση και γι’ αυτό στοχοποιεί τον πρωθυπουργό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης