Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα 5% της ΝΔ με 31% - Στο 26% ο ΣΥΡΙΖΑ, υποχωρεί το ΠΑΣΟΚ στο 9%

Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα 5% της ΝΔ με 31% - Στο 26% ο ΣΥΡΙΖΑ, υποχωρεί το ΠΑΣΟΚ στο 9%
Το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 4,5%, η Ελληνική Λύση 3,5%, το ΜέΡΑ25 3% και οι Έλληνες 2% ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 15,5%
Σχετικά Άρθρα
Η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα πέντε μονάδων πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (31 – 26%) ενώ το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 9%, σύμφωνα με το «πολιτικό βαρόμετρο» της PRORATA, που διενεργείται κάθε μήνα για την τηλεόραση του Attica.
Το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 4,5%, η Ελληνική Λύση 3,5%, το ΜέΡΑ25 3% και οι Έλληνες 2% ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 15,5%.
Πλήγμα για τη δημοκρατία θεωρούν οι έξι στους δέκα πολίτες τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές, σύμφωνα με την ίδια έρευν,.
H έρευνα καταγράφει ποια θέματα επηρεάζουν περισσότερο την ψήφο των πολιτών, με την οικονομία και ειδικά την ακρίβεια να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τη διαφθορά και τα πολιτικά σκάνδαλα να ακολουθούν στη δεύτερη.

Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ

Tο 44% εμφανίζεται να επιλέγει «κυβέρνηση με κορμό ΝΔ» και το 40% «κυβέρνηση με κορμό ΣΥΡΙΖΑ», ενώ το ΠΑΣΟΚ υφίσταται σημαντικές απώλειες στην πρόθεση ψήφου και καταγράφεται στο 9%, με όρια διακύμανσης από το 7,5% ως το 10,5%.
Μάλιστα, η εταιρεία δίνει στον Νίκο Ανδρουλάκη πολύ χαμηλά ποσοστά θετικών γνωμών - προσπερνά μόνον τον Κυριάκο Βελόπουλο.
prothesi_1.JPG
KORMOS.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης