Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Examiner: Κακό καρκίνωμα ο Erdogan

Washington Examiner: Κακό καρκίνωμα ο Erdogan
Ο Erdogan είναι ένας κακοήθης καρκίνος στις παγκόσμιες υποθέσεις, λέει ο Washington Examiner
Σχετικά Άρθρα
Τα «πυρά» τους στον Recep Tayyip Erdogan στρέφουν τα διεθνή ΜΜΕ όσο πλησιάζουν οι τουρκικές εκλογές με τελευταία την Washington Examiner που τον χαρακτήρισε ως «καρκίνωμα», «σατανικό» και «κακοποιό» με αφορμή την επικήρυξη του NBAer Enes Kanter.
«Αν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία έχει επικηρύξει με 500.000 δολάρια τον μπασκετμπολίστα (freedom) Enes Kanter, οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν αυστηρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας», γράφει το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό.
Ο συντάκτης του άρθρου καλεί τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Anthony Blinken αλλά και τον Joe Biden να προστατέψουν τον Τούρκο μπασκετμπολίστα.
«Η μόνη προσβολή του Enes Kanter προς την Τουρκία είναι ότι έχει το θάρρος να επικρίνει τον αυταρχικό ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan.
Ο Kanter λέει την αλήθεια.
Ο Erdogan είναι ένας κακοήθης καρκίνος στις παγκόσμιες υποθέσεις, υπό την ηγεσία του οποίου η Τουρκία ήδη στήνει πολλαπλά οδοφράγματα έναντι της διεθνούς αρμονίας.
Διπλωματικά, εμποδίζει τη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Στρατιωτικά, διεξήγαγε δολοφονικές επιθέσεις στη Συρία. Και αυτό είναι μόνο ένα δείγμα των άθλιων πράξεών της», αναφέρει το άρθρο στον τίτλο του οποίο ο Erdogan χαρακτηρίζεται ως σατανικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης